Cateva cuvinte depre echipa OPTIROM

CINE SUNTEM

Pacientii nostri sunt intampinati intr-un mediu prietenos de o echipa foarte bine pregatita sa-i consilieze in alegerea ramelor si lentileor potrivite activitatii desfasurate si  afectiunii .

Un aspect important si constant urmarit este designul ochelarilor prin culoare si forma, fizionomia pacientului si trend.

peste 3000  modele  rame de ochelari  si cele mai noi produse la cele mai bune  preturi  va asteapta sa faceti cea mai inspirata alegere.

Efectuam consultatii si explorari oftamologice pentru copiii, adultii asigurati si pensionarii care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie.

Avand parteneriat cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Optirom ofera aceste servicii in mod GRATUIT.

Serviciile medicale pentru SITUATII DE URGENTA (corp strain, afectiuni inflamatorii acute, traumatisme…) sunt de asemenea GRATUITE.

Testimoniale clienti multumiti

CE SPUN PACIENTII NOSTRI

Gabriela Carauta
Un cabinet de nota 10! Amabilitate, răbdare și profesionalism!
Laurentiu Misinciuc
Pe lângă calitate și profesionalism aș adăuga un aspect foarte important : modul în care echipa tratează pacienții. Aici te vei simți cu adevărat respectat. Recomand !
Sebastian Iacobescu
Servicii si produse de calitate, profesionalism, amabilitate si disponobilitate față de clienți. Recomand cu încredere Optirom!

AI GRIJA DE SANATATEA OCHILOR TAI!